ORATORIJ gre po SVOJE

Dragi starši!

Vstopamo v novo pastoralno in veroučno leto. Marsikaj je še negotovega, vendar je gotovo eno: da ima za vsakega od nas, za naše družine, Bog pripravljeno veliko lepih darov, priložnosti in resnično vsega, kar potrebujemo na poti življenja. Povabljeni smo, da odkrivamo veličino tega Daru, ki nam je podarjen v veri: njegove ljubezni in življenja!

Otroke pred začetkom novega šolskega leta vabimo, da se pridružijo dogodivščini OratorijGREpoSVOJE , ki nas čaka v petek 28. 8. 2020. Več informacij najdete na priloženi prijavnici/spletni strani župnije Animatorji se že veselijo srečanja.

Ostale informacije, povezane z veroukom in drugimi srečanji bodo objavljene v nedeljskih oznanilih, do petka pa tudi na župnijski spletni strani. V oznanilih je že bilo objavljeno naslednje:

·       Starše, ki vpisujejo otroke v prvi razred šole in bi želeli, da se vključijo v veroučno skupino, vabimo, da pridejo na pogovor skupaj z otrokom v sredo, 2.9. od 16:00 - 18:00 v župnišče na Most, ob 18:00 v Dolenjo Trebušo in v četrtek, 3.9. ob 17:30 v Podmelec.

·       Veroučenci 4.-9. r. bodo imeli spoved v prvem tednu pouka po podružnicah. K spovedi ali pogovoru vabljeni tudi starši!

·       Urnik verouka bo objavljen 27.8. na spletni strani župnije in prihodnjo nedeljo v oznanilih.

·       Veroučna srečanja bodo za odrasle in otroke potekala v skladu s trenutnimi zahtevami in ukrepi.

·       Še vedno nekaj veroučencev ni uredilo obveznosti za preteklo leto ali ni prišlo po spričevalo. Pohitite!

Vsem želim miru in veselja, ki ga prinaša vera v Jezusa!

Tomaž Kete

Prijavnico za ORATORIJ gre po SVOJE dobite tukaj